Andrews Community Forest Committee Regular Meeting Agenda Monday January 22nd, 2024 - 6:00 to 8:00 PM

Location: Richmond Town Center Meeting Conf. Room A, 3rd Floor – 203 Bridge Street Meeting will be held in person but may also be joined online or by phone

Zoom Meeting

Join Zoom Meeting

 $\underline{https://us02web.zoom.us/j/87009322152?pwd=QnJLellPK0xJN3RxWjlvMEZGMC9uQT09}$

Meeting ID: 870 0932 2152

Passcode: 399802

Join by phone: dial 1 929 205 6099 (NY)

Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kbn1198GDi

Agenda (* denotes item in 'packet')

a. 6:00 pm Standing Items - 15 minutes:

Start recording Zoom.

Roll call and confirm Quorum; Welcome and identify public in attendance.

Appoint time-keeper and minutes taker

Minutes of November 27th, 2023 meeting*

Additions/Changes to Agenda

Note: Chairperson may recognize Public Comment period of each Agenda item.

(Public in person please move to the table with microphones and identify themselves).

b. 6:15. Welcome new members Brad and Wright- 15 min

and review of ACFC member terms

- c. 6:30. SB, RCC, RTC updates if any 10 min
- **d.** 6:40. 2024 goal setting, including an overview of road map from 2023* 25 min Objective: new road map for 2024 that will help guide our work
- e. 7:05. Request For Proposals (Management Plan Revisions) (15 + 30 min = 45 min.)
- 1. Read Ian's draft RFP* ahead of meeting
- 2. Committee comments etc. on draft RFP 15 min
- 3. Volunteer for working groups (potential working groups: RFP writing, ACFC resources: website and associated maps and documents, management plan template) 30 min

<u>Objective:</u> Gather additional comments from committee members on content of RFP. Create working groups and assign tasks.

- **f.** 7:50. Review most recent provisional trail map* and trail stewardship plan* 10 min Objective: Make sure that all committee members are up to speed on the most recent trail plan. Note that we are not finalizing this trail plan or making a motion on it. We are just sharing the work that was done before a number of members stepped down from the committee.
- g. 8:00. Next meeting (February 26th, 2024) and Entertain Motion to Adjourn