Andrews Community Forest Committee Regular Meeting Agenda Monday, April 29th, 2024 - 6:00 to 8:00 PM

Location: Richmond Town Center Meeting Conf. Room A, 3rd Floor, 203 Bridge Street. Meeting will be held in person but may also be joined online or by phone

Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87009322152?pwd=QnJLellPK0xJN3RxWjlvMEZGMC9uQT09

Meeting ID: 870 0932 2152

Passcode: 399802

Join by phone: 1 929 205 6099

Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kbn1198GDi

Agenda (* denotes item in 'packet')

a. 6:00-6:15 pm Standing Items - 15 minutes:

- Start recording Zoom and unmute, speakers on.
- Roll call and confirm Quorum; Welcome and identify public in attendance.
- Appoint time-keeper and minutes taker
- Minutes of April 5th, 2023 meeting*
- Additions/Changes to Agenda
- Public Comment Period

<u>Note:</u> Chairperson may recognize Public Comment period of each Agenda item. (Public in person please move to the table with microphones and identify themselves).

b. 6:15-6:30. (15 minutes) Subcommittee rules and regs (15 minutes) – report from Open Meetings informational session (Melissa).

Objective: - generate a list of questions for VLCT staff attorneys

c. 6:30-6:50: (20 minutes) Subcommittees and Work Groups: Updates share out.

Draft report for Wildlife Stewardship group. (*)

ACFC Wildlife Stewardship Work Group Meeting, 4/10/24 (*)

d. 6:50-7:10 (20 minutes) Website updates (*) (Brad)

Objective: agree on reformatting and organization

- e. 7:10-7:30 (20 minutes) Vision statement and Mission (Brad) (*)
- **f.** 7:30 7:55. (25 minutes) Timeline proposal (*)
- g. 7:55. Confirm future meeting schedules: (May 27th, June 24th, July 22nd, Aug 26th, 2024)

Entertain Motion to Adjourn